Gästebucheinträge

born ( 01.01.1958 )

Qualifying examination for studies abroad in Europe & USA
1975-1977 Study of physics at THA University
1977-1988 Studies, graduation and habilitation in physics, psychology, medicine, as well as diploma degrees in International law and International economy of the HHD University
Academic on the sectors of research & development at the Universities Germany, Austria , USA for several years Doctorate supervisor & advisor at the Universities, Germany, Austria, USA Afterwards he worked for the company REW on the sector of atom physics and for the Company “ Johnson International”, as well as “JC Controls” on the sector of research & development.
Afterwards establishment of own banks “STRATAGE” , “PARS BANK”, “AIDEN” and Finance Academy in Germany, Belgium, Luxembourg, USA . At the same time, he worked as an Academic Advisory Council in the Board of Directors of several well-known concerns, groups, trusts, as well as for public personalities. At present he is in the Board of Directors & shareholder of the Corporation PARS International, AIDEN and FIT in USA , Europe, UAE . He is founder of “IAOS-International Academy”, as well as of “ PARS - Frankfurt L. Holding” and “ PARS - E. Frankfurt Holding”. Also, he is founder of the “RD Foundation” and “RC Charity Foundation” in Europe. He is founder of the first office of R-Charity-Foundation in Europe & USA . He supports the Welfare-Organization in Iran, as well as the first association of mentally handicapped persons and blind people in the World. He is founder of the “International Friendship Association” in Europe. He is member of the International “Medecins sana” “ PARSYOPHAR” - Organisation.
Academic Title and Academic degree :
Professor Doctor ( Medicine ) , Professor Doctor ( Science ) , Prof. Dr. Atomphysik, Psychology, Psychiatrie , International economics, International law , Political Sociology

Christoph Kaletta aus Brakel

Freitag, 10-06-16 14:26

Hallo,
ich gratuliere der 1. Mannschaft zum Aufstieg in die A-Liga. Ihr habt es aufgrund der Rückrunde absolut verdient.

Viele Grüße und viel Erfolg in der neuen Saison.

Christoph Kaletta

Michael Eckersberg aus Herlinghausen

Samstag, 21-03-15 21:14

Wir haben heute mit unserer D-Jugend bei euch gespielt und wir wurden sehr herzlich empfangen und konnten mit einigen Gespräche führen. Es war sehr angenehm bei euch und wir haben uns in der kurzen Zeit sehr Wohl gefühlt! Dafür möchte ich mich im Namen der Mannschaft, Zuschauer und Trainerteam bedanken! Es ist nicht immer üblich das man so einen netten Gastgeber hat, deswegen wollte ich das unbedingt los werden! Wir wünschen euch für den weiteren Verlauf der Serie viel Erfolg! Grüße aus Herlinghausen

Heidrun Stenz aus Jessen

Dienstag, 17-03-15 18:35

Euer Spiel am Sonntag war sehr gut. Weiter so, dann kommen auch die Tore

Werner Schlenhardt aus Traun

Donnerstag, 18-09-14 09:47

Ein Servus aus Österreich !
Könnt Ihr mir bitte mal das Geburtsdatum meines Namensvetters Dominik Schlenhardt mailen?
Vielen Dank! LG.